Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mi volt az oka hogy leszoktál...

Mi volt az oka hogy leszoktál a dohányzásról?

Figyelt kérdés
Hány évig szívtad, hány szálat/nap és hány évesen tetted le?
2023. febr. 27. 00:27
1 2
 11/14 NTBS ***** válasza:
53%
Szerencsére rá sem szoktam.
2023. febr. 27. 06:54
 12/14 A kérdező kommentje:

Én kb 20 éve dohányzok, nem szép, de sikerült rászokni fiatalon és talán egy évre tettem le, de aztán munkahelyi stressz miatt visszajött.

Most újból letenném, mert bár még fiatal vagyok, de egyre több probléma jön elő, most kezdték el kivizsgálni, a röntgen nem túl jó. Holnap lesz vérvétel. Az EKG rendben van.

2023. febr. 27. 09:35
 13/14 A kérdező kommentje:
Reggelente ha felkelek akkor olyan a szívem mintha a gyorsvonat hajtana át 15 percig legalább. Nem kellemes. Mintha úgy kelnék hogy ideges vagyok, de egyáltalán nem, nincs min feszültnek lennem
2023. febr. 27. 09:37
 14/14 anonim ***** válasza:
3 évig szívtam tudom nem nagy karrier de éjszaka felkeltem nehézlégzés stb egy 2 órás film közben is kimentem 10x cigizni mert unatkoztam napi 2 2 es fel doboz azért tettem le mert nem akartam így leélni az életemet hogy egy szer irányít
2023. márc. 18. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!