Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Tényleg ennyire erős drog a...

Tényleg ennyire erős drog a cigaretta?

Figyelt kérdés
Mentünk kollégákkal egy 2 órás útra, az egyik dohányos kolléga 1 óra után kérte a sofőrt hogy álljunk félre cigizni szeretne. Késésben voltunk, nem értettük miért nem bír ki még egy órát cigi nélkül. A kolléga 5 percenként kérte hogy álljunk félre, aztán végül félreálltunk, én még ember nem láttam ilyen gyorsan kiszállni az autóból, 10 másodperc alatt el is szívta a cigijét. Mikor odaértünk akkor szívnia kellett egy szálat, azt is meg kellett várni a bejáratnál.
2023. febr. 24. 14:26
 1/8 Z003 ***** válasza:
100%
Hát látod. Bár ez nagyon személy függő, hogy mennyire bírja és hogy mennyit szív. De igen képes elég erős elvonási tüneteket okozni.
2023. febr. 24. 14:33
 2/8 anonim ***** válasza:
55%

Nekem egyik osztálytársam 0. óra előtt már 5öt elszív mindig. Aztán órán kikéredzkedik wcbe és ott is cigizik.

Nem szabad kipróbálni, mert függőséget okoz. Ha nem kapnak cigit akkor amikor rájuk tör a nikotin éhség, akkor akár még agresszívak is lehetnek, mert ennyire rászoktak. Amúgy semmi értelme, mert lényegében megveszi az ember piszok drágán a halált. Ne próbálja ki senki, aki meg rászokott, az tudom nehéz, de próbálja meg letenni!!!

2023. febr. 24. 14:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sajnos ilyen erős függőséget okoz.
2023. febr. 24. 14:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem véletlen, hogy ilyen jó üzlet ez.
2023. febr. 24. 19:35
 5/8 anonim ***** válasza:

2. Vagyok

Nem értem, miért ponzoztatok le! Én csak a szín tiszta igazságot mondtam! Sajnálom, ha ez vkinek nem tetszik.

2023. febr. 24. 19:39
 6/8 A kérdező kommentje:
Én felpontoztam mindenkit!
2023. febr. 24. 19:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Még erősebb...
2023. febr. 25. 06:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Van olyan aki egy órás vonatuton sem bírja ki és rágyújt a vonaton is.
2023. febr. 26. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!