Tenyleg leneznivalo az, aki tolti vagy tekeri a cigarettat es nem dobozra veszi?
Szerintem azért nézik le őket, mert az sokkal olcsóbb - tehát nincs elég pénze.
Lehet, hogy ez hülyeség, én nem cigizek, nem is fogok. Cigiző ismerősöktől, meg erről az oldalról tudom csak, hogy olcsóbb.
Nyilván akinek nem inge, nem veszi magára. Óh, hát itt Budapesten, főleg ezen a környéken ez úgy működik, hogy a dohányos gyorsan besurran eléd, aztán beáll a gyök-kettő tempóra, és bagózik az arcodba, kikerülni meg nem tudod, mert keskeny a járda :) Itt szarnak arra is, hogy hol lehet cigizni és hol nem, nincs olyan nap, mikor ne cigizne valaki a megállóban. Szóval erről ennyit. Szólni meg nem szól az ember, mert hamar előkerül ám a kés. Valakit azért szúrtak le, mert a maszk miatt szólt a villamoson.
"Másik fele a történetnek, ki menjen arrébb, ha ön félti az egészségét?" - remélem, ezt te sem gondoltad komolyan. Kicsit más az, mikor egy forgalmas úton kell végigmennie az embernek, és megesik, hogy egy autó több szennyt enged ki, mint a mengegedett. És megint más az, amikor konkrétan napi szinten fújják az ember arcába a dohányfüstöt, ami az úgynevezett passzív dohányosra is veszélyes (arról ne is beszéljünk, ha az illető pl. asztmás). Sokkal töményebb, sokkal irritálóbb. Nehogymár én menjek arrébb azért, mert más szívja a szarját :D Az lenne a normális alapvetően, hogy az ember vigyáz a saját egészségére. Ha valaki szarik rá, tegyen úgy, de a másikét ne rombolja, köszi!
Megáll az eszem, még én húzzam meg magam, mert a nagyságos urak/hölgyek kátrányt akarnak szívni ott, ahol a normális emberek vannak.
De gondolom egy részeg drogosnak is át kell adni a helyet a tömegközlekedésen, mert neki szüksége van rá :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!