Pulze készülékben használtatok már heets-et?
Most akkor mi van? :) A kérdésed az, hogy Pulze-ban Heets-et... alatta meg arra vagy kíváncsi, hogy IQOS-ba használható-e az ID. Az ID valóban sokkal tömörebb, kb. ilyen volt a Heets is a kezdetekkor, csak sokan panaszkodtak rá, hogy nehéz rászúrni meg rájöttek, hogy töri a pengét, azóta lazább. Lehet használni, óvatosan rá lehet szúrni viszont rohadtul kényelmetlen. Örökösen erre figyelni, hogy el ne törd...
Egyébként az ID termékeivel nem vagyok kibékülve, szerintem a bronze méregerős, a többinek semmi íze nincs alapból, és mindegyiknek szabályosan forró a füstje, mivel nincs benne semmi, ami lehűtse a füstöt, ellentétben a Heets-el, amiben az a sz-r kukoricakeményítő felel ezért. Valamikor könnyebb, valamikor nehezebb rászúrni. Van, hogy olyan nehéz, hogy előbb gyűröd össze (mivel csak papír meg egy pici füstszűrő), mint hogy rátudd szúrni. Egy sz-r! Azért olcsóbb, mert egy sz-r!
Ja, hülye vagyok, kevertem a két lehetőséget:D
Köszi a választ!
Na, kipróbáltam a kombinációt. Valóban gyúrni kellett egy kicsit, és óvatosan nyomni, de nem volt gond a betöltéssel. Az ID kicsit hosszabb, így pár mm sajnos kárba vész. A kihúzás után több maradvány volt a csőben, mint az Iqos saját cuccával.
Maga a szívása pozitív élmény nekem, szerintem maradok ennél a megoldásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!