Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Gáz ha 24 évesen egy fázis...

Gáz ha 24 évesen egy fázis ceruzát csavarhúzóként használtam?

Figyelt kérdés

nem tudtam hogy létezik ilyen hogy fázis ceruza

🤨 ismerősöm mondta hogy miért van a kezembe fázis ceruza... kérdezem tőle hogy mi?? az mi?? aztán elmagyarázta mi az

😱

2022. dec. 31. 21:19
 1/6 anonim ***** válasza:
95%

Az hogy annak használtad nem gát. Azért olyan a vége.

Én is épp csavaroztam vele az imént, mert az akadt a kezembe.

Mivel nem tudjuk kiféle, miféle vagy, ezért azt sem tudjuk megmondani hogy mennyire gáz, hogy nem tudtad hogy mire való. Ha villanyszerelő vagy és apád és nagyapád is az volt, akkor gáz :D Ha bölcsész vagy, akkor már az is nagy eredmény, hogy csavarhúzóként tudtad használni, még akkor is ha a virsliről szedted e vele a zsugorfóliát :D

2022. dec. 31. 21:24
 2/6 anonim ***** válasza:
94%
Ha nem tört el, akkor nem az. Úgy nézhet ki, mint egy csavarhúzó, de sokkal gyengébbek, óvatosan lehet csak annak használni.
2022. dec. 31. 21:30
 3/6 anonim ***** válasza:
87%
Én is szoktam csavarhúzónak használni. Gyakrabban, mint fázisceruzának.
2022. dec. 31. 21:36
 4/6 anonim ***** válasza:
82%
Én is szoktam annak néha ha az van kéznél
2022. dec. 31. 21:36
 5/6 anonim ***** válasza:
70%
Lehet csavarhúzónak használni - de nem szabad megerőltetni. Eltörhet benne valamelyik alkatrész, és jobb esetben nem fogja ellátni eredeti feladatát, vagy megrázhat az áram, ha hozzáérsz a felső fém részéhez.
2022. dec. 31. 21:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Mivel nem tudtad mi az gondolom nem vagy villamossággal foglalkozó ember. Így nem tartom gáznak.
2023. jan. 2. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!