A buszmegállóban való dohányzást senki nem bünteti?
Figyelt kérdés
Mostanában busszal utazok nemdohányzóként és feltűnt, hogy a megyeszékhelyen kb minden buszmegállóban legalább egy valaki dohányzik. Tegnap a távolsági buszpályaudvar kellős közepén az egyik kocsiállásnál is rágyújtottak, még a rendőr is elment az illető mellett, de rá sem szólt. Pedig a tilalom ki is van táblázva jól láthatóan mindenhol és az egész pályaudvar területére vonatkozik. Akkor mégis hogy van ez? Nem büntet érte se rendőr se közteres?2023. jan. 7. 09:16
11/16 anonim válasza:
#8: Igen, jogos. Sajnos úgy vagyok vele, inkább én állok ki az esőbe. A kedves dohányzó szívja nyugodtan fedett részen a cigit az emberek közt.
Nem nagyon értem, hogy lehet valaki ekkkra bunkó, vagy hogy nem érzik, hogy nem jó amit csinálnak.
Igazad van, ha meg szólsz véletlenül, akkor lehet jól be is szól neked...
12/16 anonim válasza:
Pedig rá kéne szólniuk. Kb 20 éve nem lehet buszpályaudvar területén dohányozni,ezen kívül vannak kijelölt helyek. Nem is olyan régen egy csaj cigizett ott egyből rászoltak hogy nem lehet.
15/16 anonim válasza:
Na ja, ahol vannak... De mondjuk a budapesti megállókban...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!