Hogyan tundám lerakni a cigit? Vold dohányosok, nektek mi segített?
Két hét kell, hogy a szervezettedből kiürüljön az összes nikotin (ami miatt késztetést érzel, arra, hogy rágyújts), ha azt a két hetet ,,kibírod", akkor biológiai értelemben, te mar nem vagy függő, ezután már csak a társadalmi nyomással kell megbirkóznod, hogy nehogy valaki rávegyen, hogy rágyújts
Az első két hétben, pedig jelentősen javulni fog az egészségi állapotod, teherbírásod, közérzeted, jobban fogod érezni az illatokat, finomabbak lesznek a kaják, amit eszel, vedd észre a különbséget, tudatosítsd magadban!
Igazaból sokat segít, ha valaki rágyújt a közeledben, csak képzeld azt, hogy ők majmok, akik nem tudnak parancsolni az ösztöneiknek, csak nevesd ki őket 😉
Nekem az segített, hogy megfáztam és nem kívántam annyira a cigit, úgy voltam vele, hogy ennél jobb alkalom nincs a leszokáshoz. Aztán mikor meg már meggyógyultam, és rá akartam gyújtani, a tudat vitt előre, hogy már túl vagyok a nehezén, nem akartam elölről kezdeni mindent. Dohányzás alatt az volt az egyik félelmem, hogy mivel fogom magam lefoglalni abban az időben, a másik pedig hogy meg fogok hízni. Több sorozatot nézek, több könyvet olvasok, vettem egy ellipszis trénert. Egyébként sokkal könnyebb volt mint gondoltam, csodálkoztam is, nehezebbnek képzeltem. 8 évig szívtam, napi másfél dobozt kb. Egy hónapja szoktam le. Kicsit idegesebb voltam, de nem szedtem nyugtatót, se semmilyen tapaszt, nem használtam semmit. Már jól vagyok.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!