A dohányosokat hogyhogy nem zavarja egyáltalán a cigi szaga?
Mert ők ezt már nem érzik, már nem érzékenyek rá.
Ugyanúgy mintha valaki büdös, mindenki érzi csak ő nem. Vagy a büdös szájú emberek. Mindenki fulladozik ő meg észre sem veszi hisz az “övé”.
Én úgy nőttem fel, hogy mindkét szülőm bent a házban dohányzott. És nekem fel sem tűnt a szaga. Iskolában viszont hallottam, hogy csúfolnak a hátam mögött, de egyébként nem bántottak, csak tudtam, hogy valami miatt kibeszélnek... Majd szüleim örököltek nem kevés pénzt és végre kifestették a házat. Az összes helységet, szobát, részt - minden új lett és megfogadták, hogy most már nem fognak bent cigizni, sőt, apám leszokott róla teljesen. Ekkor voltam 14 éves.
Na ezután én is elkezdtem érezni a cigi szagát. Azóta szüleim elváltak, anyu ugyanúgy dohányzik az új házában, de csak az előszobában. Viszont így ha bemész a házba, egyből cigi szagú lesz MINDENED. Persze nem mondhatod meg anyádnak, hogy a saját házában hol dohányozzon, de borzalmas. És ő nem érzékeli. Az is borzalmas, hogy az előszoba falai tiszta sárgák, a fehér bejárati ajtó is sárgul. És sajnos bent a lakásban is mindennek cigi szaga van. De anyu egyáltalán nem érzi. Miután hazajövünk tőle, akkor minden ruhám megy a szennyesbe és zuhany, hajmosás után érzem újra embernek magamat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!