Hogyan tundám lerakni a cigit? Vold dohányosok, nektek mi segített?
Érdemes lenne elmenned a háziorvosodhoz tanácsadásra.
Nem csak akkor lehet megkeresni, ha betegség miatt kell kiiratnod magad. Ő ugye szakértőként tud javasolni termékek közül.
A neten pedig szintén van oldal: [link]
Egy FONTOS TANÁCS:
Ne fizess senkinek, hogy le tudd tenni a dohányt. Mert azok mind átverések.
Nekem nagypapám dohányzott nagyon sokat és nagyon erőset. Napi két dobozzal szívott el az egyik legerősebb fajtából (valami szimfónia volt a neve). Ez már nagyon régen volt, még az én születésem előtt lerakta, nekem is csak úgy mesélték. Úgy rakta le, hogy egyik nap azt mondta ez volt az utolsó szál amit elszív, és többet tényleg nem szívott el. Viszont egy hétig a kezein feküdt, nehogy rágyújtson. Azt mondták nagyon kemény volt, lábujjhegyen járkáltak a házban, nehogy zavarják, meg ilyenek. És nagyon durva elvonási tünetei voltak. Őt az ösztönözte, hogy nem tudta már úgy bekötni a cipőjét, hogy ne sípolt volna a tüdeje, és az orvos azt mondta neki, ha nem szokik le nem fogja megérni, hogy unokái szülessenek. De sikerült neki, én vagyok a legidősebb unoka és én már úgy ismertem, hogy azt hittem soha nem is dohányzott. Ezeket csak az után tudtam meg, hogy meghalt.
Sok sikert, remélem nem vettem el a kedved a leszokásról!
A cigiről a legkönnyebb leszokni. Nekem minden héten sikerül... D
Viccet félretéve a legjobb módszer az ELHATÁROZÁS. Én kb 25 év utáni füstölés után tettem le, amikor már napi 3 doboznál tartottam. Az volt a trükköm, hogy mindig az adott percre koncentráltam; csak ezt bírjam ki, csak ezt bírjam ki...
Én 20 év után napi két dobozt tettem le.
Szinte semmi elvonási tünet nem volt.
Csak ehhez akarat erő kell és tudni hogy mit miért csinál az ember.
Akartam, ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!