Melyik heets-et válasszam?
Figyelt kérdés
Most tervezek átállni iqos-ra. Jelenleg core touch Marlborot szívok. Melyik heets van ilyen "erősségben"? Ízesített is jöhet.2022. dec. 11. 19:51
1/1 anonim válasza:
Mindegyik egyforman eros, egyforma a nikotintartalmuk, szoval tokmindegy.
Amig szivtam, addig nekem a russet volt a kedvencem, ez nem izesitett, de erosebb aromaju heets.
A cigihez egyaltalan semmilyen formaban nem hasonlit egyik se, se izre, se elmenyre, szoval elszor tuti furcsa is lesz, meg kell szokni.
En az izesitetteket nem szerettem annyira, nekem hanyingerem volt toluk. De szerintem elsonek a simak mellett talan erdemesebb lenne valamelyik enyhe mentolosat kiprobalni, azt sokan szoktak szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!