Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Dohányosok, Titeket nem...

OliaTIRA kérdése:

Dohányosok, Titeket nem idegesít ez?

Figyelt kérdés
valaki ki ir egy kerdest es jonnek a nem dohanyzok hogy igy ugy meg amugy? mert engem kiakaszt. nehogy mar ok mondjak meg mikor mennyit gyujtsak ra.
2010. szept. 29. 14:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%

Kedves 14:59

nekem valaki ilyet mondana hozzábäsznám az égő csikket, tegye bele ő. mindek szól bele, én dolgom, azt csinálok amit akarok, és én is leszarok mindenkit, úgy ahogy az első válaszoló írta :) persze ez nem azt jelenti hogy mindenki arcába fújom a füstöt. én is kultúrált dohányos vagyok :)

2010. szept. 29. 17:30
 12/15 anonim ***** válasza:
52%
úristen úristen ez az antidohányos beszéd mi a fészkes fene ütött belétek már komolyan
2010. szept. 29. 17:31
 13/15 A kérdező kommentje:
Aha jo. Szerintem en dontom el dohanyzok e vagy sem. Utolsoelotti: en is igy gondolom. Koszi.
2010. szept. 29. 20:13
 14/15 anonim válasza:

Mindenkinek igaza van !

Akinek kell a cigi szívja akinek meg nem az ne.

Aztán meg, hogy kit hol zavar az magánügy.

Engem a kutyahugyos belváros jobban zavar mint egy dohányos a megállóban.

2010. okt. 2. 10:41
 15/15 A kérdező kommentje:
egyetertek utolso.
2010. okt. 2. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!