Dohányzáshoz való leszokáshoz biorezonanciás kezelés vagy inkább akupunktúra?
Olvasni róluk jót is, rosszat is.
Ha valaki azt írja, hogy csak elhatározás és akaraterő kérdése, azt lepontozom, mert nem ez a kérdés.
Egyik sem ér semmit önmagában. Csodát egyik módszer sem tud tenni. Nekem nikotintapasz segített.
Egyik ismerősömnek volt a fülében ilyen akupunktúrás valami. Ő is várta a csodát, ami nem jött el. Azóta is dohányzik.
Ha igazi dohányos* vagy és le szeretnél szokni, de segítség nélkül nem megy, nézz utána a Champix és Liberisan gyógyszereknek. Én próbáltam a tapaszt, akupunktúrát, nikotinrágót, voltam biorezonanciás kezelésen, egyik sem ért semmit. A Champix-szal egyszer 3 évre leszoktam, de egy sorozatot kivontak belőle a forgalomból régebben, nem tudom most kapható-e. Jelenleg a Liberisan nevű gyógyszerrel próbálom a leszokást, 2 napja nem cigizek, kicsit nehezebb, mint a Champix-szal, de végülis működik, sokat segít. (mindkét gyógyszer vényköteles, orvos írja fel)
*igazi dohányos = rendszeresen dohányzol, nem csak buliban, este, otthon, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!