A testem, arcom tele van pattanással. A cigivel kitisztulnék? Azt hallottam igen! Szerintetek?
Figyelt kérdés
szerintetek?2010. szept. 25. 23:53
11/17 anonim válasza:
Végül is a tüdőrák jobb, mint a pattanások, ugye?:)
Amúgy nem, nem tűnnek el tőle.
Inkább keress fl egy bőrgyógyászt...
12/17 A kérdező kommentje:
már voltam bőrgyógyásznál
2010. szept. 26. 22:35
13/17 anonim válasza:
én is sokat voltam bőrgyógyásznál, sok és rendszeres mosakodás kell meg ha neked se tudnak megfejtést a dokiék akkor idő... a cigi csak károsítja a bőrt, a füst mint szennyeződés külsőleg is
14/17 A kérdező kommentje:
:S :s nagyon rég járok folyamatosan bőrdokihoz...és mégis csak jönnek...ez már idegesítő!
2010. szept. 29. 17:18
15/17 anonim válasza:
próbáld meg kiégetni a pattanásaid a cigivel :) amugy meg ha tizen akárány éves vagy akkor el fognak tűnni idővel
16/17 anonim válasza:
Bazz, ha mindenre van egy válaszod, főleg ha mindegyik az, hogy a bőrgyógyász nem tud segíteni, akkor rá kell jönnöm, hogy te megerősítésért jöttél, hogy elszívhass egy békepipát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!