Miért vannak úgy oda sokan az ELF BAR ért, miért keresik ha tiltott?
Mert az emberek idióták.
Ott van az e-cigi, ami legális, ott van az iQuos, ami legális, de neeem, nekik ez a kétes eredetű és tartalmú xar kell...
Parszor szivtam anno, igazabol ami nekem kulonlegesebb volt benne, hogy egyszeruen semmilyen masik e-cigihez nem hasonlithato. Boven nem vagyok mar tini kategoria, igy nem azert probaltam ki, mert “meno” meg mert a barataimnak is ilyen van, nyugi. A kornyezetemben peldaul senki nem is ismerte.
Paromnak van hagyomanyos, folyadekos e-cigije, tokmindegy, hogy o keveri-e be a cuccot hozza vagy keszen veszi, kapar, mar, kohogok tole, nem birom szivni.
Az elfbarnal ilyen nem volt, nem kohogtet es kellemes izre is. Mas, mint a sima cigi es termeszetesen teljesen mas, mint az iqos peldaul.
De mar teljesen leszoktam mindenfele cigirol, igy mar nem szivok ilyeneket tobbet :D
Olcsó, letisztult dizájnnal és jó ízekkel. Az íze azért olyan jó, mert teletolják aromával, viszont emiatt gyorsabban kormolódik és jóval azelőtt kikapcsol, mintha lejárna benne az akku, hogy ne vesszen az ízéből.
A fő ok az elfbar elterjedésére az volt, hogy könnyen lehetett bizonyítani, hogy nem kínai koppintás (amik veszélyesek, mert káros anyagokkal felüthetik pl. diacetil v. e vitamin acetát). Lassan de biztosan sokan rászoktak az elf ízére/nikotinra.
A tiltás csak annyit ért el, hogy a már nikotinra szokott fiatalok más termékeket használnak, pl snüssz v. podos/modos ec v. normális cigi.
17 vagyok és kb. egy éve ec-zem. Orális fixáció miatt használom, általában 0-0.5% nikotinnal. Pod-os sub-ohm ec-vel kezdtem és még mostis ugyanazt használom. A nyáron vettem egy haverommal bulira közösbe egy elfet pont mielőtt betiltották volna, és eléggé jó, viszont nekem jobban tetszik a normális eszközöm.
Mások, akik az évfolyamon elfeztek, mostmár csak snüsszt tömnek, vagy elfbar szerű újratölthetős mtl ec-t használnak. Az egyik csávó konkrétan elfbar által gyártott liquidet használ annyira rávan szokva.
Biztos vagyok benne, hogy az elkövetkezendő években megfog jelenni valamilyen eldobhatós ec a dohikba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!