Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A cigitől hullhat a hajam?...

A cigitől hullhat a hajam? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Az a cigitől van e, hogy hullik a hajam? Ezt úgy értem, hogy mikor nem cigiztem / kevesebbet akkor nem annyira hullott, ezt úgy mondom, hogy mikor átfésülöm a hajamat, akkor utána a fésűn változóan 5-7 hajszál van, ez normális? (kb 10cm hosszúságú hajam van ha számít), amúgy napi 5-6 szálat szívok el, de van, hogy kevesebbet van, hogy többet. És még annyi, ha a cigitől van és leteszem akkor még regenerálódhat? Vagy már cseszhetem?

16/F

2022. szept. 11. 21:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen.
2022. szept. 11. 21:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Egy kicsit bővebben?
2022. szept. 11. 21:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Nehéz megmondani. Igen, lehet, hogy a cigitől hullik a hajad. De én inkább másra tippelek. Érdemes elmenni egy jó bőrgyógyászhoz, elsődlegesen. Nem olyanhoz aki felír wgy hajvizet, hanem olyanhoz, aki leveszi a véredet és részletesen kivizsgálja, nem áll - e a hajhullás mögött valami más, valaminek a hiánya, túltengése, stb. Hormonvizsgálat is jól jöhet. Járj utána! Egyébként van hogy időszakonként jobban hullik a hajunk. Pl nekem átmeneti időszakokban szokott. Naponta kb 100 hajszálunk hullik ki. Én a hejedben biztos elmennék egy jó orvoshoz.
2022. szept. 11. 22:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Kettes vagyok.

Próbáltál már valahogy tenni ellene? Pl valami hajhullás elleni készítménnyel? Stressz? A hajhullásnam rengeteg oka lehet.

2022. szept. 11. 23:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Fodrászként mondok most neked egy olyat amihez jobb ha leülsz...

"változóan 5-7 hajszál van, ez normális?"

Egy átlag embernek napi legalább 100 szál haja hullik ki, hiába nem látod, ennyi akkor is kihullik 1 nap folyamán.

A cigitől nem fog a hajad jobban hullani.

2022. szept. 12. 04:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy tulreagaltam mert napi párszor fésülködök és csak a fésűn látok meg pár hajszálat, de olyan nagyon durván nem hullik, szinte alig látni, ha már egyszer átfésültem és utána még 1x meg teszem akkor már nincs hajszál a fésün, amúgy napközbe nem szoktam látni hogy hullana hajmosásnál sem. Esetleg azt valaki nem tudja, ha tényleg a cigitől lenne és leteszem akkor még tudnak regenerálódni a hajhagymáim?
2022. szept. 12. 05:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Vagy attól hullik vagy nem, de azért még ebben a korban nagyon káros a cigi.

Még nem vagy kifejlődve és ez mindenben árt neked .

2022. szept. 12. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!