Ehhez az e cigihez milyen porlasztót vegyek? ( bövebben lent )
Ehhez nincs porlasztó, az egész tankot(patront) kell cserélni.A második amit linkeltél az pont jó hozzá.
Nem mondanám magamat szakértőnek, 3 hónapja kezdtem ecigizni, én egy Smok Stick X8-at használok, ezen az ecigin egy sub ohm-os tank van(az ellenállás alacsony), a tieden pedig egy above ohm-os tank(magas az ellenállás).Az én porlasztóm 0.13 ohm-os, a tied 1.8, én személy szerint már a 0.4 ohm-os porlasztóval sem szeretek ecigizni, mert olyan mintha simán levegőt vennék, túl gyenge.De elképzelhető, hogy azért tetszenek jobban a sub ohm-os tankok és azok közül is a leggyengébbek, mert dohányoztam, van olyan ismerősöm aki nem dohányzott, épp, hogy csak kipróbálta 1x-2x a rendes cigit és mikor ő beleszívott a ecigimbe elég durván elkezdett köhögni.
Ha ezzel akarsz leszokni, akkor nem fog sikerülni.
Keress valami normális MTL AIO-t.
A második link passzol, ettől lehet alacsonyabb és magasabb is az ellenállás.
A DL (direkt tüdőbe) és az MTL (szájból tüdőbe) nem összekeverendő. Legtöbben MTL szívjuk a cigit, és sokunknak nehéz megszokni a DL tankokat.
Sub ohm, azaz DL kb 1 ohm alatt, felette MTL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!