Honnan tudom majd mikor kell cserélni az ecigimben a porlasztot?
Figyelt kérdés
Na és hol tudok majd venni? Neten néztem őket, de egyik sem pont olyan mint ami nekem van. Vagy vehetek olyat ami hasonló és jó lesz bele?2018. okt. 3. 10:07
1/2 anonim válasza:
Majd észreveszed a teljesítményén,hogy mikor kell cserélned,mert nem ad olyan mennyiségű gőzt.Havonta 1-szer biztos,hogy ki kell cserélni.
Milyen márkájú a cigid és mi van ráírva a porlasztóra?
2/2 anonim válasza:
hát amikor beleszívsz, és olyan rohadt égett íze lesz, hogy könyörögni fogsz egy liter ecetért húzóra, na az már rossz!
viccet félretéve, érezni fogod az ízén, hogy kormolódik a vatta. Onnantól nincs visszaút, és ez egyik szívásról a másikra szokott jelentkezni, úgyhogy időben szerezz be új coilt.
sok olyan van, ami különböző márkákkal is kompatibilis, ha csak nem valami különlegeset vettél, nem lehet gond az új beszerzésével. De ha nem értesz hozzá, vidd be egy ecigis dohányboltba, ott rendelnek neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!