16 éves vagyok 1 éve dohányzom először ecigivel kezdtem aztán már egy fél éve vegyesen cigi és ecig?
A nyáron napi 1-2 szálakat szívtam és kevés ecigit de most hogy elkezdődött a suli ijen napi 7-8 szálak is elkopnak és az elmult néhány napba fáj a tüdőm nehezen kapok levegőt szúr ahogy veszem és ha kifújom ha csak "van" akkor is feszít az egész tüdőm. Szerintetek csak azért van mert a tüdőm nem volt hozzászokva ehhez a mennyiséghez vagy tűdőrákot kaphattam? Nagyon félek hogy tüdőrák és ezzel mit lehet ijenkor kezdeni hogy enyhébb legyen a leszokáson kívül?
Anyámék tudjak hogy cigizek de nem tudom mit kezdhetnék ezzel a helyzettel egyenlőre remélem hogy csak megerőltetés és nem komojabb. És még egyszer mit lehet vele kezdeni hogy kevésbé legyen szar?
Kérlek a hülye válaszokkal hanyagoljatok
Ennyiből a Korányi intézet főigazgatója se fogja tudni megmondani neked, mit a bajod...
Lehet tüdőrák? Nem valószínű. Viszont évente sok fiatal hal meg azért, mert az orvos úgy áll hozzá, hogy "ugyan, maga túl fiatal a rákhoz".
Viszont ha leállsz a dohányzással, tényleg kiderül, az okoz-e gondot, és annyival előrébb vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!