Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Dohányosként jó dolognak...

Dohányosként jó dolognak tartod a cigizést?

Figyelt kérdés
Én imádok cigizni jó dolognak tartom, mondjuk keveset is szívok heti egy két szálat.

2022. szept. 2. 21:39
 1/9 anonim ***** válasza:
42%
A legjobb dolog. Mondjuk en napi 2 dobozt szívok.
2022. szept. 2. 21:47
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Napi egy dobozzal szívok, nagyon rossz dolognak tartom. Nem azt kéne ráírni, hogy talán 30 év múlva tüdőrákom lesz, hanem azt, hogy ha leszoknék, nem köhögve kelnék minden reggel, és talán nem három részletben aludnám át az éjszakát. Majd ha megérek rá, leszokok egyszer, addig viszont élvezem ezt a kétperces menekülést.
2022. szept. 2. 21:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartom jónak, de mégis jó... tudom, hogy káros, de függök tőle
2022. szept. 2. 21:55
 4/9 anonim ***** válasza:
70%

Igen.

Komoly pszichés beteg vagyok, dekkoltam pszichiátriákon sokat. Ott szinte tényleg mindenki dohányzik. Nem jobb a cigizés miatt szívni, mint a betegségeink meg a gyógyszerek meg azok mellékhatásai miatt szenvedni?

Egyébként nem köhögök és a tüdőm is ép. Most voltam röntgenen.

2022. szept. 2. 22:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem de nyilvan nem jo dolog.
2022. szept. 2. 22:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Problémák miatt dohányzol h pici szerotonin termekodjon legalabb. Pl "méé dohányzik a fiatal", há azé mert tele vanmak stresszel és szorongással a jelenjuk jovojuk miatt, amit igy valahogy korfaban lehet tartani. valaki alkhohilt hasznal, holwoodban kokaint, amerikaiak meth vagy fu vagy xanax vagy fentamyl nem tudom. Szoval ha kordaban tudod tartani, beszabni limitet magadnak , ugy lehet h jo dolog, mivel nelkule nem tudnad levezetni azt a stresszt, ez az ugyanugy az egeszsegesre.menne csak mas formaban
2022. szept. 3. 02:22
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Kocadohányos voltam, éppen leszokom. Sosem a stresszoldás miatt szívtam, hanem az érzés és a társasági élmény miatt. Jó volt együtt füstölni a barátokkal. Nem dohányoztam sokáig, de mégis úgy döntöttem, hogy leteszem, főleg az egészségre ártalmas volta miatt. Illetve a család előtti titkolózás, meg a szaga is közrejátszott. Nem mondom, hogy soha többé nem gyújtok rá, de egy nagyobb szünetet biztosan tartok. Nem tartom jó dolognak, de értem, hogy miért csinálják.
2022. szept. 3. 18:49
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A stresszoldás egy kamu. 1-2 órára lenyomja a stressz-szintet oda, ahol amúgy is van egy nemdohányos embernek. A dohányosok sokkal idegesebbek, mint a nemdohányosok.
2022. szept. 3. 18:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is nagyon szeretem!
2022. szept. 6. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!