Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Nagyszüleim és apám nem...

Nagyszüleim és apám nem akarja elfogadni, hogy dohányzok. Pedig már nagykorú vagyok. Azt mondják, anyám ,hogy engedheti meg nekem hogy cigizzek? Mit tegyek hogy elfogadják hogy cigizek?

Figyelt kérdés

Nem értem hogy egy 18 évesnek miért mondják hogy még nem vagy felnőtt nem cigizhetsz! Anyám a tetkót is megengedte még nincs majd lesz, elmondtam mamáméknak is és azt mondják, hogy anyám buta, attól még hogy felnőtt vagyok nem szabadna megengednie hogy legyen tetkóm és cigizzek.

Azt mondja apám és a nagyszüleim hogy gyerek vagyok.

2022. aug. 31. 17:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne gyújts rá előttük. Kérdező mióta füstölsz?
2022. aug. 31. 17:15
 12/15 A kérdező kommentje:
1 éve.
2022. aug. 31. 17:18
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Hány szálat szoktál elfüstölni?
2022. aug. 31. 17:29
 14/15 A kérdező kommentje:
Naponta 1-2-őt nem sokat.
2022. aug. 31. 17:33
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem irto szigoru szuleim vannak, mar 20 vagyok de meg mindig zaklatnak a cigizes miatt. Annyit tudsz tenni, hogy nem elottuk csinalod, 1-2 szalat nem olyan nehez titokban elszivni. Ne hecceld oket ezzel plane ha agresszivek is. Tetkorol is nem kell szolni mamaeknak ha tudod hogy nem fog nekik tetszeni.
2022. szept. 1. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!