Mi máson élhetem ki, hogy nagykorú lettem?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy két éve dohányzom. Nem sokat, tehát napi kb egy szál, de érzem hogy le akarom tenni. Az egészet azért kezdtem, mert hogy jajj végre nagykorú vagyok és bemehetek úgy a dohányboltba, hogy kiadják a cigit, szóval egyfajta lázadás. Mi máson élhetem ki magam?2017. aug. 26. 13:01
2/14 anonim válasza:
Hát ez nem valami hűde nagy életcél. Mutasd meg hogy felnőtt vagy és nem bagózol.
3/14 anonim válasza:
Kezdj el törődni az egészségeddel, illetve rakd el a cigire szánt pénzed és gyűjtsd össze valamire
4/14 anonim válasza:
Nagy dolog, én már 15 évesen bementem és kiadták. :DD Akkor nekem már 18 felett véget ért az élet? Nincs miért élnem?:(
5/14 anonim válasza:
Sportolj, bicaj, kondi, deszka görkori bármi ami megfelel.
6/14 anonim válasza:
#2 Tehát aki bagózik az nem felnőtt?
7/14 A kérdező kommentje:
4-es. Teljesen mindegy mikor adják ki. Én le akarom tenni, mert nem érzem hogy bármi értelme is lenne.
2017. aug. 26. 15:09
8/14 anonim válasza:
Ezek szerint neked nem mindegy. Alapból ki az a hülye aki azért kezd el cigizni mert végre bemehet a dohányboltba? Azt nem hiszem el hogy előtte sose próbáltad, 18 évesen meg -úgy hogy sosem volt addig közöd a cigihez- az volt az első dolgod, hogy mész cigit venni...
10/14 anonim válasza:
Utolsó: sajnos a szexet sem felnőtt korban kezdik a legtöbben...
Miért kell "kiélned" magad? Legyenek céljaid, elképzeléseid, amiket meg akarsz valósítani, ettől leszel igazi felnőtt, nem attól, hogy cigizel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!