Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mi máson élhetem ki, hogy...

Mi máson élhetem ki, hogy nagykorú lettem?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy két éve dohányzom. Nem sokat, tehát napi kb egy szál, de érzem hogy le akarom tenni. Az egészet azért kezdtem, mert hogy jajj végre nagykorú vagyok és bemehetek úgy a dohányboltba, hogy kiadják a cigit, szóval egyfajta lázadás. Mi máson élhetem ki magam?

2017. aug. 26. 13:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az lehet. Én se nagykorúként vesztettem el a szüzességem, de számomra elég volt ebben kiélni az érésemet. Ezt javaslom mindenkinek. És minden tiszteletemmel nem hiszem, hogy 18 évesen végérvényes a szexuális kultúrád. És nincs mit fejlődnöd. Szerintem ha esetleg nem vagy szűz is van mit csinálni
2017. aug. 26. 22:39
 12/14 A kérdező kommentje:
Szűz vagyok
2017. aug. 27. 10:55
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Az helyes, hogy le akarod tenni a cigit. Szerintem a lázadás egyszerű is tud lenni. Rendelj kaját, egyél reggelire ebédet, főételnek desszertet és társai. Ha ez nem jött be, akkor az egyik hétvégén bökj rá egy Magyarország térképre, vegyél egy vonatjegyet és nézd meg, hogy hova vitt az ujjad. A lényeg, hogy felnőttként bármit spontán megcsinálhatsz, gondolj olyan dolgokra, amikre mások nem gondolnak :D
2017. aug. 28. 21:01
 14/14 A kérdező kommentje:
Utolsó. Köszönöm szépen. Egész kreatív ötlet :D
2017. aug. 28. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!