Djarum cseresznyes cigit hol lehet venni?
Figyelt kérdés
Magyarorszagon ilyen cigit hol kapok van minden dohany boltba ha nem irnatok parat hogy hol kapok?2019. okt. 11. 18:17
1/6 anonim válasza:
Ejj a szép évek,
mikor még tudtam miért élek,
a trafikba lépve,
az eladó fejből tudta mit kérek.
Minden egyes szál, ahogy égett,
az volt maga a végzet,
a sercegő hang, a füst lágy, a filter édes,
hiányozni fogsz Djarum nagyon, míg élek.
:(
2/6 anonim válasza:
Szegény első... :D Nem hiszem, hogy valahol kapni még, egy ideig lehetett, amíg voltak ilyenek készleten, kifutó termékekként. Mostanra ott tartunk, hogy már mindent, ami ízesített/színezett volt, eladtak. Én fekete cigarettahüvelyt kerestem, de már az sincs sehol, pedig azt viszik kevésbé. A Djarum-ból lehet még találsz, mert elég drága cigi, bár a szegfűszeges elterjedtebb volt. Most már bánom valahol, hogy mindig halogattam, hogy majd érettségikor veszek, majd, ha leteszem a jogsit, a vizsgát... stb. Na, hát most már semmire nem veszek. :D Egy próbát azért megér, tehát megkérdezhetek, hogy van-e még az egyes dohányboltokban készleten.
3/6 anonim válasza:
én csak a black szivarkáját próbáltam de az max a torkod fogja csípni :c, akkor már inkább essenze vild az best
4/6 anonim válasza:
Legfeljebb rendelni tudsz. pl. innen:
(nem tudom van e köztük cseresznyés, én csak a mentholost próbáltam eddig)
5/6 anonim válasza:
VAN!!! Én nemrég vettem kb 400 forintért egy hosszabb Djarum szivart, amihez szipka is van, és ahol vettem Debrecenben, ott szokott is lenni cseresznyés. Kis fincsi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!