Mikor tudatosult benned, hogy függő vagy?
Figyelt kérdés
Mármint amikor, és aki elkezdett dohányozni. Hogy már legalább magának bevallotta.2022. aug. 23. 13:55
2/7 anonim válasza:
MAgának is sokára vallja be az ember, mindenki azt mondja hogy én bármikor letudod tenni.
Aztán majd valamikor tudatosul hogy bizony nem megy az olyan könnyen az abba hagyás.
3/7 A kérdező kommentje:
1-es mennyi idő telt el az első szál és magadnak veszed között?
2022. aug. 23. 14:07
4/7 anonim válasza:
Én pl az első szál után tudtam hogy én cigizni fogok.mert nagyon jó volt
5/7 anonim válasza:
#3: Pár hónap - egy év között valahogy. Azóta már leszoktam.
7/7 anonim válasza:
Én is tudtam hogy cigizni fogok, de nem az első szál után. Inkább akkor amikor ez hozta össze a csapatot az iskolában, egyfajta élmény volt hogy elvonulunk az udvaron vagy ki a suliból tesi előtt, után. Nagyon jó élmények voltak. Aztán hobbi dohányos lettem; ha elmegyek nyaralni vagy jön a hétvége nem cigizek, eszembe sem jut. Csak munkahelyen délutános műszakban, amikor szintén kimegy a csapat és inkább különlegességeket szívok, mint a gyümölcsös, mentolos, vagy elf bar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!