Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért hazudják, hogy a dohányz...

Miért hazudják, hogy a dohányzás ártalmas az egészségre miközben nem?

Figyelt kérdés
2022. júl. 27. 13:04
1 2 3
 11/24 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Hát károsnak káros, a nem káros hatást nem tudom hogy vezetted le. A kutatásokkal csak annyi a kérdőjel, hogy akik daganatosak, azok között nagyobb számú a dohányos, de azt sehol sem tudják mérni, hogy ha nem dohányzott volna, akkor is az lett volna-e. Viszont problémák, daganatok minden emberben kialakulnak, napi több száz, csak le tudja küzdeni a szervezet, egy hibás gén ennek ellenkezőjét viszont aktiválhatja, így kialakulhat rák, keringési probléma, stb.
2022. júl. 27. 14:05
 12/24 anonim ***** válasza:
34%
Fater szokta mondogatni, hogy fiúkorában kezdett bagózni még a 60-as évek elején és ha összehasonlítja az akkori cigit a maival akkor ég és föld a különbség a régi javára. Ezekre a maiakra szokta mondani, hogy "vizezettek"...nincs bennük semmi erő. És jól írja a kérdező, jól veti fel, hogy érdekes, hogy a mai bagó irtó gyenge mégis riogatnak, hogy milyen káros. A pia nem? Olyan volt már, hogy az alkoholista kiirtotta a családját meg üti-vágja de bagósról még ilyet nem hallottam...
2022. júl. 27. 14:56
 13/24 A kérdező kommentje:

Egyesek, hogy félreértelmeznek egy világos kérdést...persze ez is művészet, ehhez is érteni kell!

Rövid leszek, háááthaaa....:

Régen a cigaretta ERŐSEBB volt mint ma mégis ma mondják, hogy káros. Ez így nonszensz.

Ennyi. A gyengébbek kedvéért butítottam le a kérdésemet...

2022. júl. 27. 14:59
 14/24 NTBS ***** válasza:
100%
Attól, hogy most gyengébb még mindig káros. Régen nem helyeztek ilyen hangsúlyt a megelőzésére.
2022. júl. 27. 15:21
 15/24 A kérdező kommentje:

14:

Simán, szemrebbenés nélkül hazudsz figyelmen kívül hagyva a tényeket.

2022. júl. 27. 15:24
 16/24 anonim ***** válasza:
84%
15: szerintem igazad van, engem meggyőztél! :-)
2022. júl. 27. 15:42
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Már válaszoltak a kérdésedre a korábbi kommentekben.

Kérlek olvasd el újra a korábbi hozzászólásokat!

Köszönöm!

2022. júl. 27. 16:15
 18/24 anonim ***** válasza:
86%

"Régen a cigaretta ERŐSEBB volt mint ma mégis ma mondják, hogy káros. Ez így nonszensz."

Tehát régen még károsabb volt. Ettől nem szűnik meg ma is károsnak lenni.

2022. júl. 27. 16:35
 19/24 anonim ***** válasza:
65%
A cigarettanal mar csak a kerdezo puszta letezese karosabb barki egeszsegere kozvetlen vagy kozvetett kornyezeteben. Megfajdult a fejem a sok baromsagtol, amit leirt.
2022. júl. 27. 17:14
 20/24 anonim válasza:
100%
Lehet hogy kevés kátrány van benne de azt is figyelembe kell venni hogy a függők akár napi 1-2 dobozzal is elszívnak. Azért nem mindegy hogy napi 1 szálat szívsz el vagy egy dobozzal. Ha nem lenne káros nem halnának bele az emberek.
2022. júl. 28. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!