A szivarka vagy a sima cigi a karosabb?
Mindketto fustszuros amire en gondoltam.
-hozzatennem a sima cigibe a toltottet es (szurovel) tekertet cigit is ertem
Tisztázzuk, hogy melyik szivarkáról is beszélünk. Ha a magyar elnevezésről ami csak egy reklámszöveg nem több, és csak utal a klasszikus dohánylevélbe csomagolt szivarkára, akkor jobb ha tudod hogy a dohánytermékek közül az a legkárosabb.
Ugyanis a barna borítás ami olyan hatást kelt mintha dohánylevél lenne, valójában egy festett a normál cigi hüvelynél legalább 10x vastagabb kartonpapír.
"Ezek más jövedéki adó kategóriába tartoztak, mint a cigaretta, így jóval alacsonyabb áron kerültek forgalomba. Ezt persze nem tartott így sokáig, hiszen szigorú előírások születtek a szivarka fogalmának tisztázása érdekében. Csak adott súlyú dohányrudat lehet így nevezni, melyre átlósan, meghatározott szögben van felcsavarva a burkolópapír."
A burkolópapír itt az a vastag barnára festett karton, amit fentebb említettem. Általában az 1000 forint alattiak azok amikről szó van.
Ekkora baromságot hetes hogy lehet kommentelni? Ilyen amikor a hülye okoskodik, már bocsánat.
A szivarka a lehető legótvarabb cucc, viszont cserébe olcsó. A legszarabb minőségű dohányt rakják bele, ami már ipari hulladék kategória.
Ezt azért árulják, hogy a csövesek és akiknek nincs pénzük se szenvedjenek az elvonási tünetektől, mert senkinek nem jó ha idegesek.
Egy minőségi szivar, vagy szivarka nem 500 ft-nál kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!