A cigaretta vagy a szivarka a károsabb?
Figyelt kérdés
Általánosságban
/a dohánylevélbe csomagolt szivarkára hondolok, de néha ezek alatt papír van
Azt is vegyétek már szám ításba. köszi
2016. nov. 15. 16:40
1/9 AwfulFLo válasza:
Szivarka károsabb ,még alapvetően rosszabbul is néz ki xd
2/9 A kérdező kommentje:
Fejtsd már ki miért? És egyébként szerintem jól néz ki dohánypapírral becsomagolva.
Nyilván "kartonba" becsomagoltat nem veszek
2016. nov. 15. 16:57
4/9 anonim válasza:
a szivarka károsabb
de érzed is hogy sokkal erősebb és jobban terheli a tüdödet :O
5/9 A kérdező kommentje:
Szögezzük le hogy nem ilyen sláger meg momentos szivarkát veszek. Hanen panter és moods szivarkákat. és nem. Nem érzem hogy jobban megterheli a tüdődet MERT NEM KELL LETÜDŐZNI Ugyanis ez szivarka ezt az ízéért veszem. Én valami nikotin tartalmat (szerettem volna olvasni de mindegy. Ez nehéz kérdés volt gondolhottam volna.(igen ez szarkazmus volt)
2016. nov. 16. 15:52
6/9 anonim válasza:
jó nyilván nem kell letüdőzni
a cigit se KELL
de ha nem szívod tüdőre akkor is a cigi a kevésbé káros
és hát a moods is azért sokkal erősebb és tovább tart egy sima ciginél
7/9 anonim válasza:
Ha nem olcsó szivarkára gondolsz akkor nem lehet összehasonlítani mert az egyiket tüdőzöd, a másikat nem.
8/9 anonim válasza:
A szivarkát tudore kell szivni, kevered a szivarral, mert azt tényleg nem szabad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!