Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Jobban kijönne ha töltős...

Jobban kijönne ha töltős cigit vennék?

Figyelt kérdés

Vagyis ha én tölteném? Most megint drágult a cigi.. majdnem 2000 Ft 1 doboz. Elég gáz..

Elgondolkodom azon hogy töltőset vegyek, azzal spórolnék? Vennék dohányt kis zacskósat, meg 200 darabos cigipapírt azt én tölteném, azzal spórolnék? Mennyi egy ilyen zacskós dohány? És hány szál jön ki belőle? Régen is csináltam, de nem tetszett hogy nekem kell töltenem mindig napra készen. De most rákényszerülök. Pedig szerettem a Philip morrist amilyet eddig szívtam, az olyan jó volt:/

2022. júl. 1. 11:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is Philip Morrist szívok. És sajnos a dohány ára is felment... én is néha töltök, de ha pl megyek erre-arra, akkor dobozost veszek. Nem jó a töltött, mert beleszárad a papírba a dohány, kiszóródik, meg kínlódni vele...
2022. júl. 1. 11:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen, sporolnal, a kisebb zacsko dohanybol olyan 3 doboz cigi jon ki, vagy az is lehet, hogy kicsit tobb.

Se tolteni, se szivni a toltottet nem szerettem, a dobozosra nem akarok mar penzt kidobni, igy en inkabb leszoktam :DD

Igaz, csak 4 honapja, de ez is valami!

2022. júl. 1. 11:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Rövidesen fölé megy a 2000 ft-nak.

De gondolom az is emelkedik.

2022. júl. 2. 18:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Időben nem, pénzben igen. És egyik sem annyira olcsó. Sztem most (még) az ecigik olcsóbbak és nem olyan büdösek, de persze a legolcsóbb nem cigizni.
2022. júl. 2. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!