Az ecigimbe vennek liquidet. Milyet vegyek?
Nem kell ehhez feltétlenül videót se nézni, mert némelyik csak elveszi az ember kedvét az egésztől ahol úgy állítják be, hogy ez valami hű de nagy tudomány.
Az, hogy milyen PG/VG arány szerintem tök mind1 én nem éreztem jelentős különbséget, de a legjobb ha rendelsz mindhárom fajtából 100ml -t aztán kipróbálod magad.
Aroma megint csak olyan, hogy neked kell kitapasztalni minden fajtánál, hogy neked hogy jó. Volt amit eleinte 10%-ba kevertem, majd lementem 5% -ra és gyakorlatilag nem éreztem nagy különbséget, viszont így fele annyira fogy az aroma.
Nikotintartalom nyilván nem mindegy. Én azt mondom, hogy nagyban függ az ecigizési szokásodtól. Ha 0-24 a kezedbe van és szívod akkor használj egy gyengébb alaplevet 2-3mg/ml. Viszont, ha úgy szívod mint egy rendes cigit azaz, óránként beleslukkolsz 5-6-ot majd elteszed akkor nyilván kell egy erősebb (akár 18-as, ha nagyon erős dohányos vagy). Munkába mondjuk erősebbet vinnék, ahol néha van alkalmad lemenni és szívni, de ha otthon vagy és egész nap szívni akarod akkor mindenképp gyengét válassz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!