Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy szokjak le a cigizésről?...

Hogy szokjak le a cigizésről? Mondjatok durvábbnál durvább dolgokat hogy elrettentsetek tőle! Hátha sikerül!

Figyelt kérdés
2010. szept. 20. 14:31
1 2
 11/17 anonim válasza:

A dohányzás azért alakul ki, mert az embernek rejtett érzelmi feszültsége van, amiről nem tud.

Ezt az érzelmi feszültséget oldanám a helyedben.

Van egy új természetgyógyász módszer, az ÉFT (Érzelmi Felszabadítás Technika), amivel ez eredményesen lehetséges. Keress rá a neten az ÉFT-re! Található ott egy ingyenes kézikönyv, amiből az ÉFT alapjait megtanulhatod.

2010. szept. 27. 08:20
 12/17 anonim válasza:
Minden az agyban dől el. Ha erősen elhatározod,hogy többé még csak kézbe sem veszed a cigis dobozt akkor sikerülni fog. Meglátod milyen büszke leszel magadra!!A környezeted is látni fogja,hogy te egy erős akaratú egyén vagy. Tégy egy próbát. Reggel ne gyújtsd meg az első cigit. Nekem bejött 8 éve!!!
2010. szept. 27. 09:21
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, még letenni nem tudtam, de jóval kevesebbet szívok. Egyik nap rendesen bepánikoltam, elkezdtem remegni, alig kaptam levegőt és hőhullámok jöttek rám. Gyenge voltam, vettem cigit. De nem adom fel! Ma még nem gyújtottam rá, pedig van itthon.
2010. szept. 27. 11:03
 14/17 anonim ***** válasza:
Dugd a seggedbe a szűrőt és ha kell szívd el! Hidd el egy idő után nemakaszr több szar ízesítésű cigit szívni :D
2010. szept. 27. 16:55
 15/17 anonim válasza:

Hát nagyon sajnálom, hogy nem lehet reklámozni weboldalakat.

Nemrég láttam egy weboldalon egy cikket, hogy mi a teendő szorongás és pánik esetén, hogy átvészeljétek a "rágyújthatnékot" is, cigi nélkül.

Keressetek rá erre a témára (elsősegély szorongás és pánik esetén), ha érdekel titeket, hátha megtaláljátok.

2010. szept. 27. 19:19
 16/17 anonim válasza:
Egyszerűen ne gyújts rá többet!4 Nekem bejött 23 hónapja :-)))
2010. szept. 28. 10:37
 17/17 anonim ***** válasza:

Gondold át, hogy miért szoktál rá.

Aztán próbáld meg mással pótolni ezeket az okokat!

2010. okt. 2. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!