Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mi ez a nagy elf bar imádat?

Mi ez a nagy elf bar imádat?

Figyelt kérdés
Miért jó az, hogy megvesznek egy gyakorlatilag elektromos cigit, amit szívnak pár napig (akku és lötyikapacitás függvényében) aztán akksival mindennel együtt dobálják a kukába (full megértem a betiltását). Kollégámnak is mondtam, hogy "bakki vegyél egy elektromos cigit, ami elsőre nagyobb beruházás, mert a készlet nem olcsó, de évekig csak liquidet kell bele venni, ami nekem pl havi szinten 5-6 ezerre jön ki" (vagyis 7-et elverek egy hónapban, de 200 ml liquid tovább tart). Jött is a válasz, hogy "á nem, ez jobb"... Tényleg ennyire hülyék az emberek?
2022. jún. 19. 09:54
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Én felettébb felelőtlen, értelmetlen dolognak tartom, maradva a sok kidobott akkumulátor (amit ugye tilos kommunálisba dobni és a sok tini, de még a felnőttek is figyelmen kívül hagyják) vonalán. Mai szettek közt is vannak kompakt méretűek, plusz már megbízhatóak a kezdő szettek is. A lötyit sem muszáj keverni, ha készen veszi az ember is jobban jár hosszútávon.
2022. jún. 19. 17:00
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert egyszerű,aki csak ki akarja próbálni nem kell egyből 30k-kat kidobnia,tiniknél szintén,könnyebb apránként pl.hetente 2500-at kifizetni neki,egy átlag tininek nincs sok pénze egyszerre,de azt sokan leírták,miért szívják a gyerekek. Ami nem helyes,de a cigit is szívja amelyok olyan sajnos. Egyébként nagyon finom,és egyszerű,nem vagyok gyerek,én is használom,eddig egyet sem dobtam ki,sajnálnam eldobni megtartom. Mondjuk nem vagyok nagy bagós,nekem 1 600-as elég egy hétig. Mondjuk nem fővárosi vagyok,és nem replikát veszek ami sz@rt nem ér,hanem szlovák székhelyű oldalról rendelem,eredetit.
2022. jún. 19. 17:35
 13/15 anonim ***** válasza:
78%

"évekig csak liquidet kell venni bele" ez nem igaz. Csomó nyűg van vele, porlasztó, tölteni kell, tisztítani, foglalkozni vele, liquidet keverni(VG,PG, nikotin arányokat számolgatni),ha nem a dohányboltból veszed hozzá a nikotint a keveréshez, ugyanolyan illegális, mint ha elfbart vennél. arról nem is beszélve hogy egy csomó dolog elromolhat benne.

Ezzel szemben ez a termék azzal reklámozza magát, hogy mindezekkel neked nem kell foglalkoznod. Csak megveszed és szívod, ennyi.

2022. jún. 20. 12:58
 14/15 A kérdező kommentje:

Öhm.. több mint 6 éve szívok elektromos cigit.. a nyűg az rta tankjaimmal volt, porlasztósok rendszerint jól működtek. Annyi hogy néha a kicsapódott gőzt le kell törölni róla egy zsepivel, meg napi egyszer (és az elf barnál is) a drip tipet nem árt kicsit lemosni egy nedves zsepivel. Ezen kívül nem sokat kell vele foglalkozni. Porlasztóval mi nyűg van? Ha megfelelően van használva egy hónapig hozzá se kell nyúlni a mai porlasztókhoz. Cserélni se nagy kunszt. Liquid keverés nálam annyiban kimerül, hogy megveszem a 100 ml alapot meg hozzá 10 ml aromát, összekeverem és már szívom, nem számolgatok semmit, eddig nem sok problémám volt ezzel sem.

Azt aláírom, hogy régen a porlasztósokkal is volt baj dögivel, de pl a PnP mesh porlasztók piszok sokáig bírják és nem eresztenek sehol. Egy-két tanknál fordul elő télen, hogy hirtelen hőmérsékletváltozás miatt kicsit kiszívárog a lötyi mert változik kicsit a sűrűsége, de egy zsepivel áttörli az ember aztán heló. :)

2022. jún. 20. 15:02
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Oké, te 6 éve szívod, de aki most kezdi, tinik, én megértem hogy nem akar ezekhez érteni, meg ezekkel foglalkozni. Meg akarja venni és használni. Van akiket ez teljesen hidegen hagy.
2022. jún. 20. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!