Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 15 eves vagyok es a jobb...

Qwertasdf18282728288 kérdése:

15 eves vagyok es a jobb mellemel van gond segitetek?

Figyelt kérdés
Par honapja a hugom meg rugta a jobb mellem es mosttanaban eszre vettem hogy van benne egy csomo es ha meg nyomom akor faj mit lehet ienkor tenni? Vagy mi keletkeszhet?

2014. márc. 4. 05:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Szinte biztos, hogy teljesen ártalmatlan dolog, és semmi köze a rúgáshoz, de a biztonság kedvéért jó lenne ha orvoshoz mennél. Inkább ő mondja azt, hogy nincs semmi baj.
2014. márc. 4. 05:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Hmm kosszi orvoshoz meg att gondolom
2014. márc. 4. 06:23
 3/7 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem semmi baj sincs, 15 évesen a növekedés, mirigyek duzzanata lehet az oka. Vagy az ütéstől esetleg, ami majd elmúlik.
2014. márc. 4. 08:31
 4/7 anonim ***** válasza:
55%

15 évesen még semmi komoly baj nem lehet.

El fog múlni.

2014. márc. 4. 10:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Ütéstől nem lehet semmi baj. Feltehetőleg a nővekedéstől van így.
2014. márc. 4. 10:53
 6/7 A kérdező kommentje:
Huhh rendben koszonom nagyon meg vagyok iedve de kicsit meg nyugodtam koszi nektek de ha baj is lenne mar jo par honapja tortent gondolom kenne lenni vallami tüneteknek is
2014. márc. 4. 18:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Úgy igaz, ahogy mondtad.
2014. márc. 5. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!