Szúr jobb oldalt az alhasam! Mi lehet a gond?
Voltam nőgyógyásznál és candidát diagnosztizált. A hasfájásra pedig annyit mondott, hogy nem nőgyógyászati a bajom. Látta, hogy nagyon fel vagyok puffadva és elküldött UH-ra. Mostanában nagyon fájó, szúró érzésem van lent, jobb oldalt. Néha elmúlik.
Sok a vizeletem is. Hőemelkedés nincs. Vese, vakbél probléma, vagy a candida húzódott rá másra?
Péntekre van időpontom, de valaki hozzáértő tudna segíteni, hogy mi lehet a probléma? Tudom, hogy látatlanba nehéz, de a tünetek alapján...
Rosszul vettél levegőt vagy becsípődött.
Én most kicsit beteg vok és köhögök nekem pl. attól is fáj amikor köhögök.
Utolsó válaszolónak köszönöm! Végigcsináltam, amit írtál. Nyomásra nincs semmi fájdalom. Viszont ha a hasam közepe fele haladok, a hasfal nagyon kemény. És teljesen puffadt. Olyan mintha terhes lennék. Aminek nincs sok esélye.
Az a baj, hogy csak péntekre kaptam időpontot ultrahangra. Aggaszt nagyon a dolog.
utsó vagyok:
Figyelj, valószínűleg nem vakbél, de: sztem menj el ügyeletre, ha aggaszt vagy nagyon fáj, mert ténylegesen kizárni csak ultrahanggal lehet és az ügyeleten (SEBÉSZET) van. Tehát ne egyél, ne igyál, ha most útnak indulsz, mert általános érzéstelenítésre lehet szükség, ha mégis vakbélgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!