Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A láb-fetisizmus betegség?

A láb-fetisizmus betegség?

Figyelt kérdés
van egy fb ismerősöm aki mindig lábfetisiszta oldalakat likeol. Ez normális? mi ez a láb mánia?

2014. aug. 25. 14:14
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Ilyen alapon akkor az én ismerősöm is beteg, aki meg állandóan macskás dolgokat lájkol meg osztogat facebookon.
2014. aug. 25. 14:18
 2/8 anonim ***** válasza:
86%

Igen és nem.

A perverziók között leírják, de azért nem mindegy, ki mire izgul. A székletevéshez, hullagyalázáshoz, szadizmushoz képest ez nem annyira - ő, nem találom a jelzőt. Szóval ez a szelídebbek közé tartozik. Ártani nem árt senkinek vele. Ha kizárólagossá válik, akkor csak önmagát fosztja meg más örömöktől.

2014. aug. 25. 14:20
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
Nem betegség, hanem szexuális szokás. Ilyen alapon a mell- és puncifetisitmus is betegség lenne, annyi a különbség, hogy ezekre a testrészekre több férfi izgul és ezért kevésbé tűnik szokatlannak.
2014. aug. 25. 14:24
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
Nem betegség, én is lábfétises vagyok. Viszont az már túlzás és "betegség" ha csak egyfolytában ilyen tartalmú oldalakat böngész és lájkol. Ez ugyanolyan függőség lehet, mint a megállás nélküli számítógépes játék vagy az ivás.
2014. aug. 25. 14:59
 5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2014. aug. 25. 15:30
 6/8 anonim ***** válasza:
44%

Felette érdekelne, mi volt az, amit nem jól írtam. Ellenvéleményt nem látok, csak lepontozást.

A tudomány a szexuális perverziók közé sorolja. Pont. Ezen nincs mit vitázni. Nem érzelmi, hanem ténykérdés.

Mint ahogyan az is, hogy vannak durvábbak is.

És az is megfelel a valóságnak, hogy senkinek nem okoz kárt, csak magának, ha fixálódik.

De szívesen tanulok, ha van mit. Szóval...?

2014. aug. 25. 15:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen normális, hogy valaki szereti a szép női lábakat, én is rajongok értük. :) Az már más kérdés, hogy ezt nyíltan fb-n tuti, hogy nem vállalnám fel, mert ez magánügy. Ki az az ember, akinek nincs valami szexuális dilije?! Szerintem nem igazán van ilyen.
2014. szept. 6. 14:47
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! nem tudom ki volt az a retardált aki mindenkit lepontozott...
2014. szept. 6. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!