Van újra feltölthető elf barom (RF350) az is be van tiltva ? Vagy az már "hagyományos" e-ciginek számít?
Figyelt kérdés
2022. jún. 15. 18:43
11/32 anonim válasza:
Senki nem értelnezte félre az első kommentet, te értelmezted félre a kérdést.
13/32 anonim válasza:
Sok doboz cigarettának felel meg a nikotin-tartalom, nem ellenőrizhető konkrétan hogy mennyinek és nem érdemes kockáztatni az egészséget ellenőrizetlen termékekkel.
14/32 anonim válasza:
Sőt, még dohányt is vehetek és tölthetek magamnak egy félméteres cigit. Abban mennyi nikotin lesz? Hagyjuk a mellébeszélést, ez az adóelkerülésről szól. Mintha feltaláltak volna külföldön egy italt, amihez cukrot keverve tiszta alkoholt kapsz. Az is rögtön menne a tiltólistára.
15/32 anonim válasza:
Szakemberek nem beszélnek a levegőbe és a nikotin-tartalom sokmindentől függ.
16/32 anonim válasza:
Nahát-nahát, külföldi oldalak is ezt mondják (orvosok véleményére alapozva), hogy nem kéne használni...
1. találat:
17/32 anonim válasza:
Gyártási körülmények se ellenőrizhetőek gondolom ez is adhat okot aggodalomra.
18/32 A kérdező kommentje:
Konkrétan egy ezzel fogalkozó boltban vettem Miskolcon.
Nem is értem hogy most hirtelen miért lett tilos.
Mondjuk a fiatalok, általános iskolásoknak tényleg nem lenne szabad használni az igaz.
2022. jún. 15. 19:54
19/32 anonim válasza:
Értem, tehát nemrég jött be az elf bar és már van "ezzel foglalkozó bolt"?
20/32 A kérdező kommentje:
Nem csak elf bart árulnak hanem e-cigi bolt.
E-liquid, szettek stb
2022. jún. 15. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!