Van újra feltölthető elf barom (RF350) az is be van tiltva ? Vagy az már "hagyományos" e-ciginek számít?
Érdekes ez a hadjárat az elf ellen. A többi ecigi nem gond???
Egyébként ha nem vmi neppertől szerezted, akkor nem lehet bajod. Aki árusítja az követ el bűncselekményt.
Örülök hogy le lettem pontozva, ettől még túlzott nikotin-tartalmú és veszélyes marad a kedvenc illegális terméketek.
Teenager raj.
Elég undorító, hogy amiből az állam nem tud pénzt behajtani, az rögtön illegális lesz. Másrészről viszont semmivel nem lenne kevesebb a világ, ha betiltanák. Csak azt nem tudom miért most lett ez ekkora téma. Már a téli szünetben is láttam általános iskolás kislányokat elf bárokkal a kezükben, amikor a lányomért mentem a jégkorcsolya pályára. Persze, minden embernek alkotmányos joga mérgezni magát, akár elf bárral, akár cigivel, akár alkohollal, de legalább a kiskorúak körében legyen már ez is valamilyen szabályokhoz kötve.
Elnézést, hogy nem a kérdésedre válaszoltam, de gondoltam anyaként leírom a saját véleményemet erről a mostani témáról.
Nem attól lesz betiltva, mert nincs rajta adó.
Hanem mert mérgező.
Oké, de a többi nem káros? Mégis lehet venni dohányboltban őket. Azokban is ugyaúgy van nikotinos és mentes is. Ez csak egy új fajta/márka.
Én nem támogatom a dohányzást. Pont ezért nem értem, hogy miért csak ez az egy fajta gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!