Szerintetek lehetséges lenne a dohányzás betiltása itthon vagy akár az eu egészén?
Az ára nem a te dolgod, nem cigizel.
Mást idegesít a kutya ugatás, gyerek sírás, autó zaj/szmog, a biciklis az utakon...
Ezeket be lehet tiltani?
Reménykedem benne, hogy egyszer sor kerül rá.
Nem értem, hogy ha valakit idegesít egy biciklis az úton, amiatt nekem miért kellene hagynom, hogy egy dohányzó mérgezzen, vagy hogy ne tudjak szellőztetni, mert a szomszédból árad be a füst. Teljesen más kategória. A kutyaugatás sem okoz tüdőrákot és nem lesz tőle szürke a tapéta.
A másik meg, hogy azon a területen, ahol dohányt termelnek, lehetne élelmiszert termelni, kicsit csökkenteni az árakat. Ugyanez igaz a teára, de azokra a földekre is, ahonnan most az alkoholgyárakba megy a termés. A kávét kakaót azért nem hoztam fel, mert én meg azoknak vagyok a rabja :D De természetesen azokat is ide lehet venni. Egy idő után elég nagy lesz az élelmiszerhiány hozzá, hogy ne termelhessünk olyasmit, amire nincsen feltétlenül szükség.
Már most is hiány van csomó mindenből, csak nem hiányként érzékeljük, mert ott van a polcon a boltban. De nem egyfolytában. Nem mindegyik boltban. És háromszor annyi az ára mint pár éve.
“esetek többségében és náluk a csordaszellem“
Nem csordaszellem lesz az, inkább gyenge jellem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!