Milyen érzés cigizni és vagdosni magát egy embernek?
Figyelt kérdés
2022. máj. 7. 06:30
1/8 felkelhetetle válasza:
Én csak azt tudom milyen érzést ezt két embernek csinálni, de arról hogy embernek milyen nem tudom.
3/8 anonim válasza:
Most nem értem mi összefüggés van a kettő között.
5/8 after stroke válasza:
Egy ÉRZÉST szavakban lefesteni csak annak lehet, aki már maga is átélte azt az érzést. Vagy legalább valami nagyon hasonlót.
6/8 anonim válasza:
Cigizni jó. Vagdosni még nem vagdostam magam és valószínűleg nem is fogom. A kettő között nincs összefüggés.
7/8 anonim válasza:
Én Borderline vagyok és már sokszor meg vágtam magam, hogy enyhítsem a lelki fájdalmaimat. Arra jó. Jó érzés amikor már nem a lelki fájdalomra összpontosítok, hanem a testi fájdalomra(vágásra). Aki nem Borderline és nincs lelki fájdalma amit enyhítsen, annak igen csak fájdalmas és nem mókás dolog ez.
8/8 anonim válasza:
Nem cigiztem, és vagdosni meg pláne nem vagdostam magam. Normális vagyok. A borderline valami agybaj, vagy akarat hiány szépen hangzó neve?
Meg mi az a lelki fájdalom? Lélek nem létezik, hogy fájhat? Amit léleknek gondolnak, az csak az öntudat. Több állatnak is, például a csimpánznak, gorillának van öntudata, és hallottál valaha is arról, hogy egy majom vagdosta volna magát? Mert annál több eszük van!
A borderline-ság csak az akarat hiány és az önsajnálat keveréke.
Kényszermunkával gyógyítható lenne. Rosszkor születtél, már nincsennek ilyen munkatáborok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!