Hány éves korodban szívtad el életed első cigarettáját?
Figyelt kérdés
Milyen szituációban történt? Milyen érzés volt? Most dohányzol vagy nem? Ha igen, szeretnél leszokni?2021. júl. 15. 16:07
1/14 anonim válasza:
14 évesen , alig bírom ki 1 óráig, mindig kell egy slukk
2/14 anonim válasza:
32 :D
Nem vagyok egy korán érő típus, na.
Buliban, részegen történt. Nem szoktam rá. Nem voltam tőle rosszul vagy ilyesmi, de különösebb élvezetet sem okozott.
3/14 anonim válasza:
13 évesen szívtam el életem első és utolsó cigarettáját. Apukám meglátta és akkora pofont kaptam, hogy kiesett a cigi a számból. Akkor sírtam, de már nagyon hálás vagyok érte, mert nem cseszek el havi 30 ezret arra hogy tönkremenjen a keringési rendszerem.
4/14 anonim válasza:
16 évesen szoktam rá, egy "kedves" barátom segített benne. Aztán 2005-től három évig nem szívtam, teljes mértékben magamtól hagytam abba, egyik napról a másikra. Három évvel később sajnos rossz társaságba keveredtem a munkahelyen, így sikerült visszaszokni. Azóta is szeretnék leszokni, de egyszerűen nem megy 🤷♂️ 48F
5/14 anonim válasza:
18, egy osztálykiránduláson, kíváncsiságból. Nem csináltam belőle rendszert, 33 vagyok, összesen egy doboznyit sem szívtam el ennyi idő alatt.
6/14 anonim válasza:
1 slukkot bírtam 17 évesen is meg 28 évesen is, aztán feladtam, nem nekem való, fuldoklok tőle...
7/14 anonim válasza:
10 évesen. Idősebb haverokkal bandáztunk.
Leszoktam, remélem. Most 20-án lesz 1 hónapja.
8/14 anonim válasza:
17 voltam, amikor megkínáltak, aztán szép lassan elkezdtem. Ma már napi 1 doboz fixen, de nem idegen számomra a 2-3 doboz/nap sem.
9/14 anonim válasza:
17. Napi fél doboz,de iszogatásoknál bőven elmegy 2 doboz is akár.
Sajnálom rá a pénzt nagyon..
10/14 anonim válasza:
16 évesen szívtam egy slukkot, fél órán át köhögtem tőle. Azóta sem cigizek. Szerencsére gyerekkoromban anyukám elégszer mondta, hogy a nagyapám láncdohányosként 43 évesen meghalt tüdőrákban, így nekem soha eszembe sem jutott volna rászokni. Na meg egészségtelen, sok pénz, büdös...egy okot sem tudok, hogy miért lenne jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!