Hogy kell vizipipázni?
Figyelt kérdés
Még soha nem vizipipáztam, cigiztem már, nem akarok beégni a többiek előtt..2010. szept. 16. 23:34
1/10 anonim válasza:
szerinted? fejed tetejére állsz, és hápogsz.
2/10 anonim válasza:
úgy ahogy a többiek... nem kell letüdőzni.
3/10 anonim válasza:
Gáz, hogy a társaság választ téged, nem te a társaságod..
4/10 anonim válasza:
Gyújt,Szíív,Lentart,Kipufog ennyi
5/10 anonim válasza:
tüdőzd le nyugodtan
és mit izgat ha beégsz, megmondod hogy most próbáltad először
6/10 anonim válasza:
szívj belőle egy mély slukkot, persze csak mértékkel, és akkor mindenképpen letüdőzöd, úgy ahogy kell, mert a füst nem fog elférni a szádban, máshogy nagyon nem is lehet sztm vízipipázni
7/10 anonim válasza:
elötte azert igyal valami alkoholos italt , ugy nem anyira fogod erezni a hatását legalábbis nekem igy volt ajanlatosabb valami tömenyet inni mint pl. sört,,, és csak szivni szivni és szivni enyi a trükje Gl
9/10 anonim válasza:
a sör sztem nem tömény xD de mind1
10/10 anonim válasza:
1,Kell egy vízipipa...a tartályát megtöltöd vízzel addíg ,hogy 2-3 cmre belógjon a cső a vízbe...
2,A tetején lévő kerámiát megtömöd dohánnyal...
3,Ezt lefeded 4 réteg(4 rétegbe hajtott) alufóliával amit kilyukasztasz...lehetőleg valami tűvel(hogy ne nagy lyukat csináljon)
4, Ráteszed az izzó szenet...és már szívhatod is...
Bocs az egyszerűségért nem akartam regényt írni...
Egyébként(csíra videó de neked jó lesz)
http://www.youtube.com/watch?v=1Xv5eAm3Sdo
Jut eszembe--->Google,Youtube a barátod...keress rá ezekre ott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!