Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ez normális? lent kifejtem

Ez normális? lent kifejtem

Figyelt kérdés
23 éves nő vagyok, alkalomszerűen dohányzom. Szomszédom ajánlotta az Elf Bart, vettem is egyet, áfonyás és 1500 slukk van benne. 2x használtam eddig, az első használat után muszáj volt Rennie-t bevegyek (bármikor el tud önteni a sav sajnos), a 2. használat után meg fájnak a lábaimban az erek. Trombózishajlamom van. Hagyjam abba azonnal ezt az egészet ugye?
2022. máj. 2. 22:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Az a 2 használat meddig tartott?

Az elf bár meg alapból az ecigik hátránya, hogy nem érzed a mértéket. Sima ciginél ott van, hogy elfogy, aztán mész a dolgodra, az elfet meg az ecigiket meg addig szívhatod, ameddig ki nem fogy teljesen.

Trómbózishajlammal mondjuk nem szabadna dohányozni.

2022. máj. 2. 22:22
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát mivel finom nagyon, így kb 2x 10 percet szivogattam belőle.

Azt hittem csak fogamzásgátló tablettát nem szabad trombózishajlammal.... meg eddig cigit szívtam, ott csak a méhem görcsölt be néha.

2022. máj. 2. 22:29
 3/4 felkelhetetle ***** válasza:
100%

Kérdésedre a válasz:

A tüdödben, csak tiszta levegő való, bármi ami ettől eltér, az nem normális.

2022. máj. 3. 13:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Na kevesebbet szivok belőle és nem fáj a lábam, tartok mértéket. Nem vagyok rosszul se tőle már tegnap óta.
2022. máj. 4. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!