Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 9Mg Nikotin Jó DL-ben?

Xantus 45 kérdése:

9Mg Nikotin Jó DL-ben?

Figyelt kérdés
Kaptam haveromtól egy 9mg-os Görögdinyés liquidet szerintem 50vg 50pg alaplé volt hozzá használva, és az a helyzet hogy mikor a Morph 2 vel szivom 200w akkor bekábúlok tőle, 100w is ugyan az rosszúl vagyok tőle alapból nikotin menteset szivok csak azt pont kifogyot és pont jol jőt hogy kaptam mert még nem jőn meg a csomag addig jó viszont szembe sülnőm kellet vele hogy ez morph 2 vel 200w Dl ben kurvára nem lesz jó gondolom ilyen hoki bar ok ba mtl be vagy egyéb kis pod készülékekbe jó lenne ez a kábulás gondolom a Nikotintól van?

#nikotin #morph2 #Nikotin 9mg
2022. ápr. 29. 19:16
 1/2 anonim ***** válasza:

1. Subohm tankban, 100-200 watton nem normális a 3mg-os liquidnél erősebbet szívni.

A "kábulás" nyilván a nikotintól van. Pláne ha amúgy menteset szívsz, még jó, hogy hazavág.

2. Könyörgöm tanulj meg helyesen írni, fogalmazni! Egy kínszenvedés kihámozni ebből a katyvaszból amit mondani akarsz!

2022. ápr. 30. 00:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, gondoltam hogy ez igy rohadtúl nem okés föleg ugy hogy sose dohányoztam a helyesírásé bocsi csak már kész voltam tegnap.
2022. ápr. 30. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!