2%-os elf bartol lehet bajom?
Nyilván tudom, hogy a nikotin káros de egyáltalán nem tartom magam függőnek. Soha nem értettem, hogy nyugtat le bárkit is a cigi, mert amikor először kipróbáltam a simát, undorítónak találtam az ízét.
De van egy 2%-os mentolos elf barom aminek jó az íze és esténként szoktam használni mert kicsit beszédülök tőle és jó érzés (mint az alkohol). De közben kicsit félek tőle, mert ha kifogy akkor nikotin menteset fogok használni utána (mert az ízük tetszik) és félek hogy elvonási tüneteim lesznek. Szerintetek fent áll ennek a veszélye? 17/L
de egyáltalán nem tartom magam függőnek - > félek hogy elvonási tüneteim lesznek
Hm.
Az elf bar nagyon aljas eszköz, észre sem veszed és már függővé válsz. Egyébként nem a cigi nyugtatja le az embert, hanem a tudat, hogy a szervezete megkapta a nikotint.
Az előző válaszoló több helyen is hibázott.
A nikotin egy méreg. Nem a fő problémaokozó a cigiben, de attól még méreg. Függőséget is okoz, azt nem tagadom, nyugi.
„hanem a sok szar ami meg ott van mellette."
Ettől a mondattól úgy hangzik mintha a kedves válaszoló nem esett még volna túl az analóg cigin. Max ott volt ez igaz állítás.
„Szerinted a tudodnek jot tesz a "goz" amit beleszivsz amirol a hoher se tudja, hogy mit tartalmaz. "
A hóhér valóban nem, de mindenki más aki rákeres tudhatja, hogy mi van benne, sőt azt is megtudhatja, hogy mind a 3 összetevő már járt a testében.
Valamint nincs szükség a gőz szó kiemelésére, nincs itt semmi átvitt értelem, az valóban gőz. Nem vízgőz, de nem is füst.
Kérdező, ha tudod, hogy nem vagy tisztában egy adott dologgal, javaslom a valódi utánanézést, rendkívül egyszerű és biztosan megbízhatóbb válaszokat fogsz kapni mint itt.
Kérdésedre válaszolva, lehet bajod, rengeteg használat után,évek múlva kialakuló érszűkület, gyengébb keringés. Ez megelőzhető a nikotin moderált fogyasztásával. Kb ennyi bajod lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!