Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Nikotin megvonási tüneteket...

Nikotin megvonási tüneteket hogy lehet csillapítani?

Figyelt kérdés

Kb egy hete tettem le a cigit, utána pár napig iqosoztam levezetés gyanánt, viszont csak másfél napig bírtam nélküle. Elképesztően nyugtalan lettem, konkrétan negyed óránként zokogasba tortem ki minden ok nélkül, képtelen voltam bármire is koncentralni. Nem bírtam ráadásul féltem is, hogy túl sokáig tartana ez az állapot, úgyhogy most megint iqosozom es fogalmam nincs hogy szokjak le, úgy tűnik gyengébb vagyok, mint hittem..

Arra gondoltam, hogy szép lassan csokkentem az adagot, talán ugy könnyebb lesz.

Van bármi, ami még segíthet? Előre is köszönöm, ha megosztjátok a tapasztalataitokat/tippjeiteket!

2022. ápr. 28. 18:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mint ahogy mindenki, egyél, ezért híznak sokan ilyenkor. Ha vissza akarod fogni magad 2-3 szem ropi lassú elrágcsálása még jobb mint a zabálás. Ha nagyon tudatos vagy lehet répa, uborka is.
2022. ápr. 28. 18:26
 2/9 anonim ***** válasza:
23%

Répa.... uborka.... 😵

Nicirette rágógumi FRESH FRIUT verzió. 4 miligrammos. Ez a legerősebb.

Ez olyan mangós-barackos, nagyon finom ízű.

Ha inkább a mentolos ízt szereted, akkor azt hiszem fresh annak a neve. (azt undinak tartottam de ízlések és pofonok..)

Szóval én erre álltam át cigaretta után.

Arra vigyázz hogy erre is rá lehet szokni, szokássá válik és ráadásul finom az íze, emiatt is.

Én azt javaslom hogy ha ki szeretnéd próbálni, akkor a 4 miligrammos rágó kocka FELÉT kapd be és arra figyelj hogy előírás szerinti mennyiségben!

(mert mint irtam rá lehet kattanni)

2022. ápr. 28. 18:33
 3/9 anonim ***** válasza:
19%

NICORETTE FRESH FRUIT 4 mg

rágógumi

2022. ápr. 28. 18:34
 4/9 qkker1 ***** válasza:
91%
Rágó, tapasz szart nem ér, ugyanúgy nikotintartalmú, mint a bagó!
2022. ápr. 28. 18:57
 5/9 anonim ***** válasza:

4# Hát nálad se túl sok az IQ.

Épp az benne a lényeg hogy cigaretta abnahagyása után segít mert nikotin tartalmu, tehát a nikotin elvonási tüneteket csökkenti de mégsem bűzös, kormos, füstös cigi.

En tudom, ne okoskodj lécci, 30 év c8git tettem le egyik napról a másikra és utána rágóztam.

Sima ügy volt.

2022. ápr. 28. 19:14
 6/9 qkker1 ***** válasza:

20+ évig szívtam, napi 1,5-2 doboz szofit, úgyhogy tudom miről beszélek!

Rágó és egyéb nikotinforrás nélkül tettem le, csak akaraterő kell hozzá, és nem pótszerek!

2022. ápr. 28. 19:39
 7/9 anonim ***** válasza:
47%
6# Tudjuk, hogy te egy rendkívüli ember vagy, hatalmas akaraterővel, az akaraterő versenyen te lennél a legjobb DE vannak sima földi halandók is akik persze a nyomodba sem érnek és nekik találták ki többek között a nikotinos rágókat, tapaszokat.
2022. ápr. 28. 19:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Én gyógyszerral tettem le.sokan nem ajánlják,nekem semmi mellékhatása nem volt ,és könnyen ment
2022. ápr. 28. 21:31
 9/9 felkelhetetle ***** válasza:
93%

Kérdező, ha jót akarsz magadnak, akkor ne vigyél be semmi nikotintartalmú cuccot a szervezettedbe, se rágót, se tapaszt, ugyanis ez nem megoldás, nem te lennél az első aki a dohányzás mellet még ezekre is rászokik.

2 max 3 hét alatt a szervezettedből teljesen kiürül az összes nikotin, onnantól kezdve technikailag nem vagy nikotinfüggő, onnantól kezdve marad csak a pszichikai függőség, azokat a helyzeteket kell kitöltened valami mással, amikor régen dohányoztál, ha ez megvan, akkor elmondhatod magadról, hogy neked nincs semmi közöd a dohányhoz.

Ja és olvasgasd ezt, ez 100%, hogy segíteni fog, nagyon érdekes olvasmány. :)

[link]

2022. ápr. 29. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!