Szerintetek kell 18 évesnek lennem??
Figyelt kérdés
Szeretnék rendelni az elfbarvape.hu-ról viszont még 17 eves vagyok. Az lenne a kérdésem hogy kell e felnőtt ahhoz hogy átvegyem a csomagot??2022. ápr. 15. 00:20
1/4 anonim válasza:
Ti nem látjátok a 600 másik tökugyanilyen kérdést? Sokadjára, nem. A futár nem tudja mi van a dobozban. Személyit kérhet, de azért, hogy azonosítson, nem életkor csekkolásért.
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
Tőlem már kérték azért is a személyit, bár az nem is korlátozás alá eső termék volt. Nem is tudom már, hogy mit hoztak. A macerára emlékszem, hogy körbe fotózták a csomagot, szóltam, hogy én is fotózzam le. Kellett 3 aláírás, személyi (azonosítás) valamint, hogy csak olyannak adhatják aki múlt 18. Eskü egy 20 perces procedúra volt. Ha nem látom el se hiszem. Másoknál meg se aláírás, még néha személyi sem, csak fizet és mehetek. Volt olyan is mikor a szomszédnak vettem át csomagot. Nem is attól a háztól mentem ki ahova vinni kellett, a csomag előre volt fizetve. Kimentem, hogy én veszem át, ide adta és ment is, se személyi se semmi. Azt az elsőt meg mai napig nem értem, hogy mi volt.
4/4 anonim válasza:
Tudja valaki mikor lehet rendelni mentes elf bart mert kb sehol nincs készleten?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!