Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Egy vicces cigi elszívása...

Egy vicces cigi elszívása után meddig lehet látni rajtam hogy szívtam? Kb. múlik el a hatása?

Figyelt kérdés

2022. márc. 31. 14:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Szerintem igen.
2022. márc. 31. 20:13
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eddig inkább javult a memóriám, rengeteg emlék jutott eszembe amit azt hittem már elfelejtettem, vagy nagyon rég gondoltam rá. Az asszociációs képességem ezerszeresére nő. Mindenkire más hatással van, én legutóbb pár éve szívtam, de utána nagyon el voltam fáradva fejben, annyi gondolatom volt.
2022. márc. 31. 21:16
 23/25 anonim ***** válasza:
48%
Ahha, és készülj arra is, hogy életed legdurvább pánikrohama is kialakulhat.
2022. márc. 31. 21:26
 24/25 anonim ***** válasza:
14%

Süt a kérdésedből hogy milyen buta vagy.

Azt se tudod hogy mi micsoda , milyen hatása lesz de te vagy akkora marha hogy ezt kipróbálod úgy hogy egy taknyos kiskorú vagy.

Dugdosni akarod a szülők elől, hát szép vagy!!

2022. ápr. 3. 08:52
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez a baj hogy itt dugdosni kell, meg bujkálni. Itt még börtönnel fenyegetik az embert, más országokban meg a nagymama is szívja esténként (frontin helyett) mert jól alszik tőle. Már alap lenne legalább a dekriminalizálás, és hogy a legalább a fogyasztókat ne üldözzék.

De nem baj amíg tiltják addig lehet tovább bujkálni, meg szívni a szinti kannákkal befújt vegyszeres füvet. Vagy lehet szívni a Kínából rendelt biofüvet legálisan. Sz is jó ha iszunk mellé hazai erős házi pálinkát :D

2022. ápr. 3. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!