Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Vicces cigitől lehet valami baj?

Vicces cigitől lehet valami baj?

Figyelt kérdés
Pánikos vagyok,és amikor vicces cigizek akkor azért pánikolok,hogy nehogy szívrohamot kapjak tőle és egyből amikor húzom és már a ijedtségtől a szívem ugrik ki a helyéből ha el terelődik olyankor a figyelmem akkor nem párazok, szívrohamot lehet kapni tőle vagy nem, csak túl pánikolom?
2020. máj. 22. 04:06
 1/4 anonim ***** válasza:
a vicces cigitől felmegy a pulzus azonnal de általában nem szivrohamot kapnak a fogyasztók, hanem pánikbetegek lehetnek életük végéig gyógyszereken kell élniük, hogy ne pánikoljanak és ne omoljanak össze.És ez nem csak a cigiről szól hanem minden drogról.Ne szivj egyáltalán semmit szerintem
2020. máj. 22. 05:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Attól függ mitől lett olyan vicces az a cigi.
2020. máj. 22. 11:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Gyógyításra a mai napig is használják, szóval mértékkel, de nagy bajod nem lehet belőle, ha egyszer-egyszer használsz. Persze ez tényleg függ a mennyiségtől, a minőségtől és a gyakoriságtól!

Ami az én nézeteim szerint még "normális" az heti 1 max 2. Én nem használom, csak próbáltam már párszor. Nekem nem jött be, de kinek mi :) Elvileg éhes leszel utána és ki leszel száradva (utóbbi tapasztalat, előbbit nem éreztem).

2020. máj. 25. 21:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha ennyire parázol, akkor nem neked való. Gyakori a pánik és a paranoia, ha be vagy tépve. Még olyanoknak is akik halál nyugodtan szívják, és nem gondolják túl. Te nyilvánvalóan félsz tőle, ami csak még rosszabbá teszi az egészet. Én a helyedben hanyagolnám. Komoly fizikai bajod nagyon valószínű, hogy nem lesz, de ha erőlteted, akkor fejben lehetnek bajok.
2020. máj. 25. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!