Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Egy vicces cigi elszívása...

Egy vicces cigi elszívása után meddig lehet látni rajtam hogy szívtam? Kb. múlik el a hatása?

Figyelt kérdés

2022. márc. 31. 14:14
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Izomzatra, bőrre van valami negatív hatása első használat után?
2022. márc. 31. 15:27
 12/25 anonim ***** válasza:
74%
Nincs semmi különös hatása. A hatása közben elég rövid lehet a memória. De nem kell megijedni :)
2022. márc. 31. 15:45
 13/25 A kérdező kommentje:
Értem.
2022. márc. 31. 16:19
 14/25 A kérdező kommentje:
De mennyi idő múlva jön vissza kb a jó memóriám? Bocs a sok kérdésért csak kíváncsi vagyok mindenre.
2022. márc. 31. 16:21
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Amíg tart a hatás addig furcsa lesz. Olyan is van hogy elkezd valamiről beszélni az ember, de mire a mondat közepén elfelejti hogy mit kezdett el. Viszont ez akkor vicces :D

A rövid távú memóriád addig amíg a fő hatás tart (2-3 óra) elmehet. Utána is fura lesz még pár óráig.

Izomra, bőrre kb semmilyen hatása nincs még hosszú távon sem.

A hatása hullámszerű is lehet. A szívás után késik (akár 15-20p is kell) mire eléri a maximumot. Utána lesznek majd kicsit tisztább, és kicsit készebb állapotok. Persze ez attól is függ hogy milyen fű.

Mást nagyon nem tudok. Ha van valami ismerősöd, barátod, akkor jobb nem egyedül belevágni :)

2022. márc. 31. 16:39
 16/25 A kérdező kommentje:
Egyedül az erkélyen szívnám el. Ismerőseim nem akarják velem szívni. Anyám meg is ölne főleg apám ha megtudná.
2022. márc. 31. 16:40
 17/25 anonim ***** válasza:
80%
Hát próbáld meg kisebb mennyiséggel. Tehát pl ne fél grammos cigit tekerj elsőre. Viszont az elsőknél van akinek nagyobb dózis kell, pont hogy egyáltalán megjöjjön. Ezt neked kell kitapasztalni hogy kb mennyi az amit már egyértelműen beérzel. Ha már többször szívtál volna akkor este is elnyomhattad volna. De egyedül lehet fura lesz, vagy rákattansz valami hülyeségre. Ilyenkor az ember bele tud mélyedni dolgokba, és ezt nehéz magának észrevenni. Egyedül is jó lehet, nézz filmet, hallgass zenét stb. 4 óra teljen el a szívás pillanatától mire normálisan kell kommunikálnod. Meg amúgy vigyázz. Ha mondjuk elsőre 1/4 grammot szívsz el, akkor még nem tudod milyen mondjuk fél, vagy 1 g. Ha a megszokott mennyiség dupláját teszed bele, akkor a hatás nem biztos hogy a duplája lesz (lehet pl a 3-4x-ese is). Nagyobb mennyiségtől, és jóféle fűtől úgy be lehet szívni hogy órákig kb semmit nem tudsz csinálni. Viszont előbb-utóbb mindig elmúlik. Ezt ne felejtsd 😄
2022. márc. 31. 16:49
 18/25 A kérdező kommentje:
Utánna lesz üresség ha elmúlik a hatása?
2022. márc. 31. 18:54
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Üresség? Nem tudom mire gondolsz. Ez nem gomba vagy LSD. Utána nyugalom lesz.
2022. márc. 31. 18:58
 20/25 A kérdező kommentje:
De ha elszívok egy keveset mindenképpen fog rajtam látszani hogy szívtam?
2022. márc. 31. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!