Hogy kerjem meg a szuleim? Elf bar
Figyelt kérdés
16 vagyok es a szüleimet szeretnem megkérni h vegyünk elf bart (nikotinmenteset) en nem szeretnek nagyon sok nikotint a szervezetembe juttatni viszont a szüleim szuletesem óta cigarettáznak szerintem karosabb h ennyi éve azt a levegőt szívom mintha elf bart szívnék nikotinmentesen, es csak 1x próbálnám ki hogy milyen. Szerintetek??2022. márc. 21. 17:38
11/12 anonim válasza:
Rendelj egyet és kész, kérd csomagpontra mondjuk aztán mondd hogy ruhát szeretnél venni vagy valami aztán elkéred az árát de nem mondod meg mi az. Meg szívd akkor mikor nem látják. Én így csinálom
12/12 anonim válasza:
Én pont most mondtam anyumnak hogy anya kitaláltam valamit ő már mondta hogy na mit találtam már ki megint? :D Erre mondtam hogy ezt anyu meg mondja hogy de mi ez? Mondom nyugi nem akarok rászokni meg semmi és így elfogadta mondta hogy oké de többször nem vesz csak kipróbálásra. Szóval így én megmondtam őszintén mit titkoljam kiderülne úgyis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!