Már parszor próbáltam a cigit,es megtetszett,de a szuleim nem tudnak rola.Az lenne a kerdesem hogy hogyan mondjam el nekik?(nem kerek olyan valaszokat h ne cigizz,tudom,h karos,de az en testem)
Én nem mondtam el hanem lebuktam anno hogy cigizek:D
Esti vacsoránál vagy mikor együtt vagytok akkor egy kis felvezetéssel elmondod.
Pl”anyu apu van vmi amit szeretném ha tudnátok:dohányzom de ne haragudjatok és tudom hogy káros de most így érzem jól magam,ennyi”
Egyáltalán nem menő, és mellesleg nem jó időtöltés, hisz ezzel az egész további életedet megbélyegzed, mind pénz- és függőség ügyileg.
Büdös száj és ruházat, sárga, bomladozó fogak, levegővételi nehézségek.
És a pozitívum?
Be tudsz illeszkedni egy béna társaságba, akik másoknak a szivatásával érik el a hatalmat, és a ranglétrán való feljebbjutást a pancserabbnál pancserabb tagoknál.
Csak azért mert megtetszett Neked kisgyerek létedre, ne kúrd el vele a további éveid... már ha túléled.
Ha mindenképpen akarsz valami egészségesebb elfoglaltságot szabadidődben vagy szüneteidben, akkor inkább válassz egy egészségesebb alternatívát a cigizésre, vagy játszál valami telefonos játékkal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!